ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

PLAKA BEACH RESORT ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ


Το Plaka Beach Resort βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα της Ζακύνθου, τον Βασιλικό. Η περιοχή του Αγίου Νικολάου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές μεταξύ ντόπιων και τουριστών, καθώς είναι ένα πραγματικά όμορφο μέρος με μεγάλες αμμώδεις παραλίες και ρηχά, κρυστάλλινα νερά.

Το θέρετρο είναι παραλιακό, ενώ η παραλία χρησιμοποιείται τόσο από τους κατοίκους των δωματίων όσο και από τους μη κατοίκους. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν δύο μίνι μάρκετ, ενώ στο συγκρότημα υπάρχει εστιατόριο, σνακ μπαρ και λόμπι μπαρ. Επιπλέον, κοντά στο θέρετρο θα βρείτε στάση λεωφορείων και ταξί.

Ο Βασιλικός διαθέτει ένα μεγάλο εύρος παραλιών. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την παραλία Δάφνη, ένα μαγευτικό τοπίο που είναι επίσης τμήμα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, μιας και είναι μια από τις παραλίες όπου η απειλούμενη χελώνα καρέτα-καρέτα γεννά τα αυγά της κάθε χρόνο. Παρόλο που σε αυτή την παραλία δεν επιτρέπονται τα θαλάσσια σπορ, είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες. Επίσης, η παραλία του Γέρακα είναι τμήμα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου και επίσης διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες σε ένα παρθένο περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς.

Επίσης, η αμμουδερή παραλία του Αγίου Νικολάου πήρε το όνομά της από το γραφικό παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην κορυφή ενός μικρού λόφου με θέα στη θάλασσα. Αυτή η παραλία είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της Ζακύνθου και προσφέρει ξαπλώστρες, ομπρέλες, καθώς και θαλάσσια σπορ.

Μιας και ο Βασιλικός βρίσκεται περίπου 20’ με το αυτοκίνητο από την πόλη της Ζακύνθου, θα σας συνιστούσαμε να ενοικιάζατε ένα όχημα, εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε και άλλα μέρη του νησιού.

Αποστάσεις

PLAKA BEACH RESORT ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ


Φωτογραφίες

PLAKA BEACH RESORT ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ